Voor elektra werkzaamheden kiest u de diensten van Veth Electro!

Zoekt u een professionele elektricien voor het uitvoeren van elektra werkzaamheden? Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van het aanleggen en vervangen van elektra huisinstallaties, het verhelpen van uiteenlopende storingen of het aanleggen en adviseren op het gebied van buiten elektra.  

Gaat u voor vervanging of aanleggen?

Veth Electro kan voor u de complete aanleg van elektrotechnische installaties uit handen nemen. Denk aan de oplevering van een nieuw huis waar u in overleg met onze elektromonteur een compleet installatieplan maakt. Op basis hiervan leggen wij alle elektra aan zoals u dat wenst zodat u overal op de juiste plaats stroomvoorziening heeft.

Ook is elektra vervanging mogelijk. Heeft u bijvoorbeeld een wat ouder huis en wilt u een verouderde installatie of een groepenkast vervangen? Dan adviseren wij u graag bij alle mogelijkheden.

Storing door bijvoorbeeld kortsluiting

Kortsluiting is een van de meest voorkomende elektro storingen. Door bijvoorbeeld verouderde apparatuur of een blikseminslag kan het gebeuren dat u te maken krijgt met kortsluiting. Kortsluiting oplossen gaat nooit vanzelf en vanwege de veiligheid is het verstandig om een elektricien in te schakelen. Ook voor andere elektra storingen staan onze professionals graag voor u klaar.

In geval van spoed

U wilt net gaan koken of u wilt net gaan douchen en u krijgt te maken met kortsluiting. Een storing van uw elektra komt altijd ongelegen en onverwachts. Heeft u een spoed elektricien nodig, dan kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week contact opnemen met Veth Electro. Doorgaans kunnen wij dezelfde dag nog langskomen om uw elektrotechnisch probleem te verhelpen.

Veth Electro voor al uw werkzaamheden in de regio Breda

Bent u op zoek naar een deskundige elektricien in de regio BredaDongenEtten-LeurGilze-RijenKaatsheuvelOosterhout of Tilburg? Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.