Zonnepanelen aansluiten? Veth Electro helpt u snel en vakkundig!

Zonnepanelen aansluiten

Zonnepanelen installatie door Veth Electro

 Met de stijgende energieprijs is elektriciteitsopwekking een eenvoudige manier om snel geld te besparen. Veel huishoudens en bedrijven kiezen er dan ook voor om zonnepanelen op het dak van het huis of bedrijf te plaatsen. Een slimme investering die zich al snel terug verdient.

Wanneer u ervoor heeft gekozen om zonnepanelen op uw huis of bedrijfspand te installeren is het belangrijk dat deze op een juiste manier worden aangesloten. Lang niet alle zonnepanelen leveranciers verzorgen de zonnepanelen installatie dus het kan goed zijn dat u in dat geval op zoek bent naar een professionele installateur om uw zonnepanelen aan te laten sluiten.

Professionele zonnepanelen installatie

Met jarenlange ervaring is Veth Electro een specialist in zonnepanelen aansluiten voor zowel de particuliere- als de zakelijke markt. In de loop van de tijd hebben wij talloze zonnepanelen projecten geïnstalleerd, dus of het nu om enkele zonnepanelen op uw schuur gaat of een complete zonneweide, bij Veth Electro bent u aan het juiste adres voor uw zonnepanelen installatie.

Zonnepanelen zelf aansluiten of juist uitbesteden?

Zonnepanelen aansluiten

Zonnepanelen installatie bij een zakelijke klant

Regelmatig krijgen wij de vraag van mensen of zij hun zonnepanelen zelf kunnen aansluiten. Ons advies is om realistisch te zijn in uw kennis en expertise. Indien u een professional binnen de elektrotechnische dienstverlening bent en ervaring heeft in het aansluiten van zonnepanelen, kan u dit zeker overwegen.

Heeft u daarentegen geen ervaring met het aansluiten van zonnepanelen, dan adviseren wij om uw zonnepanelen zeker niet zelf te installeren maar dit over te laten aan een professional.  Bij de installatie komt namelijk best veel kijken.

Denk aan gemakkelijke zaken zoals het juist plaatsen van de draagconstructie en het bepalen van de plaats, maar ook aan lastige zaken zoals het aansluiten van de meterkast, geschikte elektriciteitsmeter, omvormer en het leggen van alle waterdichte leidingen en kabels. Niet zomaar iets dus en wanneer u dit niet goed doet heeft u kans op kortsluiting of een minder goed rendement van uw zonnepanelen.

Wat kost het plaatsen van zonnepanelen?

De kosten voor het plaatsen van zonnepanelen variëren en zijn afhankelijk van uw persoonlijke wensen en de benodigde werkzaamheden. Zo maakt het een groot verschil of u enkele panelen wilt laten plaatsen op een plat dak of uw hele schuine dak voorzien moet worden van zonnepanelen. In overleg met u kijken we altijd naar de meest passende optie voor uw situatie en zorgen we ervoor dat de benodigde werkzaamheden en materialen optimaal zijn afgestemd op uw wensen voor de laagste kosten.

Met onze jarenlange ervaring in het plaatsen van zonnepanelen zijn wij in staat om snel en vakkundig iedere gewenste situatie te realiseren en zo snel uw energiekosten te laten dalen met behulp van zonnepanelen.

Veth Electro dé specialist voor het aansluiten van zonnepanelen

Wilt u op een professionele en vakkundige wijze zonnepanelen laten aansluiten en zo aanzienlijk te besparen op uw energiekosten? Schakel dan Veth Electro snel in! In de regio Breda, Dongen, Etten-Leur, Gilze-Rijen, Kaatsheuvel, Oosterhout of Tilburg kunnen wij doorgaans binnen 24 uur langskomen om de situatie te beoordelen en uw wensen voor de zonnepanelen installatie in kaart te brengen. Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.