Informatie over Veth Electro

Over Veth Electro - Kris VethVeth Electro is een erkend en professioneel elektrotechnisch installatiebedrijf gevestigd in Dongen. Passie en kwaliteit voor onze klanten staat bij ons voorop. Wij staan voor een klantvriendelijke, transparante en service gerichte dienstverlening voor particulieren en bedrijven. Met onze jarenlange ervaring staan wij voor kwaliteit en service.

Welke werkzaamheden voeren wij uit?

U kunt ons inschakelen voor diverse technische werkzaamheden. Enkele van onze veelgevraagde elektrotechniek diensten zijn:

Daarnaast voeren wij nog veel meer andere elektrotechnische werkzaamheden uit. Bekijk onze diensten via de website om te zien wat wij allemaal doen. Of het nu gaat om nieuwe elektrotechniek, renovatie van bestaande elektra of advies en ontwerp van een complete elektrotechnische installatie, Veth Electro is de ideale partner.

Klanten van Veth Electro

Over Veth Electro - KlantenOnze klanten zijn zowel particulieren als bedrijven in de regio Breda, Dongen, Etten-Leur, Gilze-Rijen, Kaatsheuvel, Oosterhout of Tilburg. Binnen de B2B markt voeren wij onder andere projecten uit in de utiliteitsbouw, nieuwbouw, renovatie en service- en onderhoudsmarkt.

Meer informatie over Veth Electro?

Heeft u interesse in onze particuliere of zakelijke dienstverlening? Neem voor meer informatie of een vrijblijvende offerte contact met ons op via info@veth-electro.nl of middels ons contactformulier.