Stopcontact aansluiten? Veth Electro helpt u snel en vakkundig!

Vandaag de dag verbruiken we meer energie dan ooit. Vaak hebben we talloze apparaten in huis die lang niet allemaal op de bestaande stopcontacten aangesloten kunnen worden. In veel huizen zijn er te weinig stopcontacten aanwezig waardoor de kans groot is dat er vroeg of laat extra stopcontacten aangesloten moeten worden.

Het aansluiten van extra stopcontacten hoeft vaak geen groot probleem te zijn. In het merendeel van de gevallen is het namelijk mogelijk om een extra stopcontact aan te leggen op een bestaande contactdoos. Wel is het hierbij belangrijk rekening te houden met de maximale belastbaarheid om te zorgen dat er geen stoppen springen. Dit kan u het beste door een professioneel elektricien laten controleren.

Met jarenlange ervaring is Veth Electro een specialist in het aansluiten van stopcontacten voor zowel de particuliere markt als de zakelijke markt. Wij zijn niet enkel gespecialiseerd in het aanleggen, verplaatsen en aansluiten van stopcontacten, maar zijn ook in staat complete krachtstroom circuits aan te leggen.

Welke mogelijkheden zijn er met stopcontacten?

Er zijn diverse werkzaamheden die u door ons uit kan laten voeren. Hieronder vind u enkele veelvoorkomende stopcontact werkzaamheden waarbij Veth Electro in wordt geschakeld:

Stopcontact aanleggen

Het aanleggen van een extra stopcontact komt veel voor. Hier moet wel gekeken worden naar het type stopcontact. Gaat het bijvoorbeeld om een inbouw stopcontact of moet er een opbouw stopcontact aangelegd worden? En gaat het om een geaard stopcontact of een ongeaard stopcontact? Of misschien wel de aanleg van een dubbel geaard stopcontact? In overleg met u bekijken wij graag wat de mogelijkheden zijn.

Stopcontact verplaatsen

Het kan zijn dat stopcontacten niet meer op de juiste plaats zitten. Denk aan een nieuwe kast die voor een bestaand stopcontact wordt geplaatst. In dergelijke gevallen moeten stopcontacten worden verplaatst. Vaak zal er in de bestaande muur een sleuf moeten worden gefreesd om de draden en het stopcontact zelf op de gewenste positie te verplaatsen. Bij Veth Electro kunnen we u hier prima bij ondersteunen.

Stopcontact met internet aansluiting

Met het toenemend aantal draadloze netwerken ontstaat er steeds meer. Hierdoor kiezen steeds meer mensen om overal in huis bekabeld internet aan te leggen. Door gebruik te maken van een stopcontact-internet combinatie is dit eenvoudig te realiseren. Naast een stopcontact aansluiting is er dan ook meteen een LAN aansluiting aanwezig. Veth Electro kan dit probleemloos voor u realiseren.

Wat kost het aansluiten van een stopcontact?

De kosten voor het aanleggen en aansluiten van stopcontacten variëren en zijn afhankelijk van uw persoonlijke wensen en de benodigde werkzaamheden. In overleg met u kijken we altijd naar de meest passende optie voor uw situatie en zorgen we ervoor dat de benodigde werkzaamheden en materialen optimaal zijn afgestemd op uw wensen en dat voor de laagste kosten.

Met onze jarenlange ervaring in het aanleggen, verplaatsen en aansluiten van stopcontacten zijn wij in staat om snel en vakkundig uw gewenste situatie te realiseren.

Veth Electro dé specialist voor het aansluiten van een stopcontact

Wilt u op de beste professionele en vakkundige wijze stopcontacten laten aanleggen, verplaatsen of aansluiten? Schakel dan Veth Electro snel in! In de regio Breda, Dongen, Etten-Leur, Gilze-Rijen, Kaatsheuvel, Oosterhout of Tilburg kunnen wij doorgaans binnen 24 uur langskomen om de situatie te beoordelen en uw wensen in kaart te brengen. Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.