Een aardlekschakelaar aansluiten? Wij helpen u snel en vakkundig!

Een goede aardlekschakelaar is een eerste vereiste om de veiligheid in uw huis of bedrijf te garanderen. Door middel van goede aardlekschakelaren voorkomt u overbelasting op apparaten en het risico op brand.

Het juist aansluiten of vervangen van aardlekschakelaren in een woning of bedrijf is een complexe en specialistische taak die u door een professional uit moet laten voeren. Onjuiste vervanging of installatie van een aardlekschakelaar brengt grote risico’s met zich mee en verzekeringstechnisch is dit niet toegestaan. Veth Electro helpt u graag bij het professioneel installeren, vervangen of aansluiten van een aardlekschakelaar. 

Wat kan Veth Elektro op het gebied van aardlekschakelaren betekenen?

Zeer regelmatig voeren wij particulier of bedrijfsmatig werkzaamheden uit op het gebied van aardlekschakelaren. Enkele veelvoorkomende werkzaamheden zijn:

Het vervangen van de aardlekschakelaar

Heeft u last van regelmatig uitslaan van de aardlekschakelaar wanneer meerdere apparaten zijn ingeschakeld die qua vermogen wel tegelijk aan zouden moeten kunnen staan? Dan kan het zijn dat er een defect is in de aardlekschakelaar. Regelmatig vervangen wij kapotte aardlekschakelaren.

Het plaatsen en installeren van de aardlekschakelaar

Vooral in oude panden komt het regelmatig voor dat er een verouderde elektrische installatie aanwezig is. Met het oog op de toenemende elektrische apparatuur in huizen en bedrijven kiezen veel mensen ervoor om een nieuwe installatie met nieuwe aardlekschakelaren door ons te laten plaatsen en installeren.

Aardlekschakelaar monteren

Met de nieuwe technieken gebeurt het regelmatig dat er meer groepen en aardlekschakelaren geplaatst moeten worden. Denk aan het plaatsen van een heetwaterkraan in een nieuwe keuken die een extra groep nodig heeft. Regelmatig worden wij ingeschakeld voor het monteren van nieuwe groepen en aardlekschakelaren.

Dit zijn slechts enkele werkzaamheden op het gebied van aardlekschakelaren. Heeft u dergelijke werkzaamheden of projecten? Dan kunt u ons eenvoudig contacteren voor het snel en vakkundig uitvoeren van deze werkzaamheden.

Kosten voor het vervangen van een aardlekschakelaar

De kosten voor het installeren, monteren of vervangen van de aardlekschakelaar in uw woning of bedrijf zijn afhankelijk van meerdere factoren. Denk aan benodigde materialen, werkzaamheden en eventueel aanvullend werk.

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen waarin alle kosten helder zijn gespecificeerd? Contacteer ons telefonisch of via het contactformulier en wij zorgen voor een vrijblijvende kostenindicatie.

Veth Electro voor het professioneel verzorgen van alle elektra

Heeft u werkzaamheden op het gebied van aardlekschakelaren en wilt u deze op een professionele en vakkundige manier laten uitvoeren in de regio Breda, Dongen, Etten-Leur, Gilze-Rijen, Kaatsheuvel, Oosterhout of Tilburg? Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.