Werkzaamheden aan de huisinstallatie van elektra? Wij helpen u snel en vakkundig!

Huisinstallatie Veth Electro

Een vernieuwde huisinstallatie door Veth Electro

De huisinstallatie elektra is vaak bij de bouw van het huis voorzien van een standaard set aan onderdelen. Denk aan de groepenkast met een standaard aantal groepen, elektra aansluitpunten in de verschillende ruimtes en wel of geen randaarde in stopcontacten. Het kan echter zijn dat met de toenemende vraag naar stroom de standaard elektra huisinstallatie niet meer voldoet.

In dat geval kan Veth Electro uw elektrische huisinstallatie aanpassen aan de wensen die u heeft. Veth Electro is specialist op het gebied van elektrische huisinstallaties en met onze jarenlange ervaring hebben wij veel kennis van complexe huisinstallaties. Hierdoor zijn wij in staat om uw huisinstallatie volledig te laten voldoen aan uw persoonlijke eisen en wensen.

Wanneer voldoet een huisinstallatie niet meer?

Met name in oudere huizen kan het zijn dat de huisinstallatie is verouderd. Hier loopt u bijvoorbeeld tegenaan als u apparaten aan wilt sluiten die veel stroom verbruiken maar de stoppen doorslaan. In dat geval kan het zijn dat er extra groepen aan de bestaande huisinstallatie moeten worden toegevoegd om te zorgen dat alle elektrische apparaten probleemloos tegelijk kunnen functioneren.

Een andere mogelijkheid is dat er te weinig stopcontacten in een kamer aanwezig zijn. Met name in werkruimtes heeft u vaak te maken met veel elektronische apparaten die misschien niet allemaal aangesloten kunnen worden op de beschikbare aansluitpunten. Om niet direct met een groot aantal verlengsnoeren te moeten werken kan het slim zijn om extra stopcontacten te laten plaatsen. Dit is tevens veel veiliger dan zware belasting van verlengsnoeren.

Of wat denkt u van internettoegang op alle kamers door het trekken van kabels naar alle ruimtes? Ook dit kan een toevoeging zijn aan de bestaande huisinstallatie die Veth Electro voor u uit kan voeren.

Waarom Veth Electro voor het aanleggen of vervangen van uw huisinstallatie?

Veth Electro heeft jarenlange ervaring op het gebied van aanleggen en vervangen van elektrische huisinstallaties. Hierdoor hebben wij veel complexe kennis van huisinstallaties opgedaan. Met onze ervaring zijn wij in staat om uw huisinstallatie volledig te laten voldoen aan uw persoonlijke eisen en wensen.

Bij aanvang van een project zullen wij altijd eerst inventariseren wat uw wensen zijn. Op basis hiervan zullen wij een elektrische huisinstallatie tekenen zodat u precies inzichtelijk heeft hoe deze eruit komt te zien. Daarna zullen wij het project pas starten om te zorgen dat het vervangen of aanleggen van de huisinstallatie volledig naar uw wens is.

Veth Electro dé specialist voor huisinstallaties

Wilt u op professionele en vakkundige wijze uw huisinstallatie laten vervangen of aanpassen in de regio Breda, Dongen, Etten-Leur, Gilze-Rijen, Kaatsheuvel, Oosterhout of Tilburg? Dan bent u bij Veth Electro aan het juiste adres. Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.