Wanneer belt u ons voor een spoedgeval?

Waarschijnlijk heeft u te maken met kortsluiting of een gesprongen stop in de meterkast. In geval van daadwerkelijke kortsluiting is het allereerst goed om na te gaan waar de kortsluiting vandaan komt. Merkt u na het doorlopen van onderstaande stappen dat de problemen niet verholpen zijn, dan kunt u ons gerust bellen.

Wat u kan doen bij kortsluiting?

Vaak heeft dit te maken met teveel vermogen op 1 groep. Denk hierbij aan apparaten die veel stroom gebruiken zoals een wasdroger, een oven of een waterkoker. Wanneer deze apparaten op dezelfde groep aangesloten zijn en tegelijk worden aangezet kan het zijn dat er teveel vermogen wordt gevraagd en de stop in de meterkast doorslaat. Dit hoeft niet meteen een groot probleem te zijn maar het geeft wel aan dat u dit goed moet controleren.

Probeer allereerst de schakelaar van de groep weer om te zetten of de stop te vervangen en controleer of de stroom weer aangaat wanneer alle apparaten uitgeschakeld zijn. Is dit het geval, dan kunt u de apparaten weer gebruiken maar adviseren wij om deze niet tegelijk aan te zetten of aan te sluiten op een andere groep.

Veth Electro is uw spoed elektricien in de regio Breda

Bent u op zoek naar een spoed elektricien in de regio Breda, Dongen, Etten-Leur, Gilze-Rijen, Kaatsheuvel, Oosterhout of Tilburg? Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.