Alles op het gebied van elektra aarding? Wij helpen u snel en vakkundig!

Voor de veiligheid in en om uw woning of bedrijf is het belangrijk dat aarding van stekkers en contactdozen op een juiste manier is aangesloten. Door middel van een goede aardig kan elektriciteit in de aarde wegvloeien wat overbelasting op apparaten voorkomt.

Het juist aansluiten een geaarde stekker en het aansluiten van aarde in een woning is een complexe en specialistische taak. Wanneer u onvoldoende kennis heeft is de kans op gevaarlijke situaties erg groot. Om dit te voorkomen is het belangrijk dat u een professional inschakelt om aarde in en om de woning of bedrijf juist aan te laten sluiten. Veth Electro helpt u graag bij het professioneel aarde aansluiten. 

Wanneer schakelt u ons in?

Zeer regelmatig voeren wij particulier of bedrijfsmatig werkzaamheden uit op het gebied van aarding.  Enkele veelvoorkomende werkzaamheden voor aarde aansluiting zijn:

  • Aansluiten van een aardpen (of aardelektrode)
  • Aansluiten van aarde op de waterleiding
  • Aarde aansluiten in de meterkast
  • Grondkabel op aarde aansluiten
  • Geaarde stekkers aansluiten

Dit zijn slechts enkele werkzaamheden op het gebied van aarding. Heeft u te maken met een van deze werkzaamheden of een heel ander soort project? Dan kunt u ons eenvoudig contacteren via het contactformulier.

Wanneer is aarding extra belangrijk?

Met name in vochtige ruimtes is het belangrijk dat aardig goed op orde is. Denk hierbij aan badkamers, vochtige werkruimtes, schuren en tuinen. Water en vocht geleiden stroom erg gemakkelijk en dit brengt extra risico’s met zich mee. Deze risico’s dienen vermeden te worden en hier moeten door huiseigenaren of ondernemers vaak extra maatregelen voor genomen worden.

Wilt u risico’s in vochtige ruimtes vermijden door het juist aansluiten van aarding in of rond of woning of bedrijf? Dan is het slim om Veth Electro in te schakelen om aarde in en rondom vochtige ruimtes snel en vakkundig op orde te brengen.

Veth Electro voor het professioneel verzorgen van alle elektra aarding

Heeft u werkzaamheden op het gebied van elektra aarding en wilt u deze op een professionele en vakkundige manier laten uitvoeren in de regio Breda, Dongen, Etten-Leur, Gilze-Rijen, Kaatsheuvel, Oosterhout of Tilburg? Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.