Uw camera professioneel laten aansluiten? Wij helpen u snel en vakkundig!

Jaarlijks wordt er circa 65.000 keer ingebroken in Nederland. Wanneer we de we bedrijfsinbraken daarbij optellen komt het aantal inbraken nog veel hoger te liggen. Een goede camera beveiliging schrikt indringers af en verkleint de kans dat uw huis of bedrijf slachtoffer wordt van inbraak.

Naast het installeren van complete alarmsystemen is Veth Electro tevens gespecialiseerd in de installatie van camera systemen.

Mogelijkheden om uw woning of bedrijf te voorzien van camera beveiliging

Tegenwoordig zijn er veel keuzes op het gebied van camera beveiliging. Met name IP camera’s zijn zeer populair omdat het hiermee mogelijk is om waar ook ter wereld uw huis of bedrijfspand in de gaten te houden met bijvoorbeeld uw mobiele telefoon. 

Veth Electro is een betrouwbare partner bij het professioneel installeren van deze IP camera systemen. Met onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe we op een goede, veilige én betrouwbare manier volledige (IP) camera systemen kunnen installeren. Op deze manier zorgt u voor goede en betrouwbare beveiliging en schrikt u inbrekers zoveel mogelijk af.

Waarom kiest u voor Veth Electro om uw camera systeem te laten installeren?

Beveiligingsbedrijven worden vandaag de dag steeds slimmer in het ontwikkelen van betrouwbare camera systemen. Maar inbrekers worden dit ook in het omzeilen van deze systemen. Inbrekers behoren vaak tot professionele bendes die heel goed op de hoogte zijn van moderne camera systemen en heel snel kunnen inschatten wanneer deze niet goed aangelegd zijn.

Dit brengt risico’s met zich mee. Daarom is het erg belangrijk om uw (IP) camera systeem door een professioneel bedrijf aan te laten sluiten. Hiermee bent u verzekerd van de beste beveiliging voor uw situatie en krijgt u garantie op een goede en probleemloze werking.

Mogelijkheden voor het aansluiten van een IP camera systeem

Tegenwoordig is het mogelijk om IP camera systemen via uiteenlopende apparaten te bekijken. Veth Electro kan u in alle mogelijke situaties van dienst zijn. Of het nu gaat om het aansluiten van een (IP) camera op de tv, de monitor of het aansluiten van meerdere camera’s die rond uw gehele huis of bedrijfspand een oogje in het zeil houden.  

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen met de best passende oplossing voor uw situatie? Contacteer ons telefonisch of via het contactformulier en wij zorgen voor een vrijblijvende kostenindicatie.

Veth Electro is dé camera beveiliging specialist in uw regio

Wilt u op professionele en vakkundige wijze een camera systeem laten installeren in de regio Breda, Dongen, Etten-Leur, Gilze-Rijen, Kaatsheuvel, Oosterhout of Tilburg? Dan bent u bij Veth Electro aan het juiste adres. Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.