Storing elektra verhelpen? Wij helpen u snel en vakkundig!

Een storing in uw elektra komt altijd ongelegen. Net als u de was wilt doen, de koelkast aan het vullen bent of het licht aan wil doen in de winter blijkt dat er een storing in uw elektra zit. Het snel en professioneel verhelpen van de storing is dan het enige dat u wilt.

Het verhelpen van elektra storingen is een complexe en specialistische taak en wanneer u onvoldoende kennis heeft is de kans op nog meer storingen of gevaarlijke situaties erg groot. Om dit te voorkomen is het belangrijk dat u een echte professional inschakelt om problemen met de elektra blijvend te verhelpen. Veth Electro helpt u graag bij het professioneel verhelpen van alle elektra storingen. 

Wanneer schakelt u onze storingsdienst voor elektra in?

Een storing in de elektra kan een groot aantal oorzaken hebben.  Enkele veelvoorkomende oorzaken van elektra storingen zijn:

  • Een gesprongen zekering
  • Kapotte elektrakabels
  • Kortsluiting door vocht
  • Teveel apparaten tegelijk aan
  • Storing in een transformatorhuis

Dit zijn slechts enkele oorzaken die wij regelmatig tegenkomen. Heeft u te maken met een van deze oorzaken? Dan kunt u ons eenvoudig contacteren via het contactformulier.

Wat kunt u doen bij een storing?

In sommige gevallen is het mogelijk om zelf de storing in uw elektra te verhelpen. Voor veelvoorkomende problemen kan u het volgende checken:

  • Kijk in de meterkast of er stoppen zijn gesprongen of schakelaars uitgeschakeld zijn. Is dit het geval? Schakel alle apparaten op deze groep uit, vervang de stop of zet de schakelaar weer aan. Zet vervolgens de apparaten één voor één aan. Springt er wederom een stop na het inschakelen van een bepaald apparaat? Dan zorgt dit apparaat voor de overbelasting.
  • Springt de stop er meteen uit wanneer alle apparaten uitgeschakeld zijn? Dan zit er waarschijnlijk een probleem in de bekabeling.
  • Is er een probleem met de stroomtoevoer naar het complete huis? Dan is er waarschijnlijk een regionale stroomstoring en dient u de netbeheerder te contacteren.

Helpen bovenstaande stappen niet of zijn er andere problemen die voor kortsluiting zorgen? Dan is het slim om Veth Electro in te schakelen om de storing snel en vakkundig te verhelpen.

Kosten voor het verhelpen van een elektra storing

De kosten voor het verhelpen van een storing zijn afhankelijk van de aard van de storing en het benodigde herstelwerk. Op voorhand is nooit exact te bepalen wat de totaalkosten worden.  

In overleg met u kijken we altijd naar de meest passende optie en zorgen we ervoor dat de benodigde herstelwerkzaamheden optimaal zijn afgestemd op uw situatie voor de laagste kosten.

Veth Electro voor het professioneel verhelpen van al uw elektra storingen

Heeft u last van een storing in uw elektra en wilt u deze op een professionele en vakkundige manier laten verhelpen in de regio Breda, Dongen, Etten-Leur, Gilze-Rijen, Kaatsheuvel, Oosterhout of Tilburg? Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.