Krachtstroom aanleggen? Veth Electro helpt u snel en vakkundig!

Krachtstroom

Krachtstroom aangelegd door Veth Electro

In sommige gevallen kan het voorkomen dat u in uw woning of bedrijfspand krachtstroom nodig heeft. Waar normale elektronische apparaten gebruik maken van een 230 volt aansluiting zijn er ook apparaten die gebruik maken van de 400 volt krachtstroom aansluiting.  Denk hierbij aan zware apparaten als een elektrisch fornuis, een sauna of de laadpaal van een elektrische auto waar u krachtstroom voor moet aanleggen.

Binnen de zakelijke markt is krachtstroom veelvoorkomend en productieapparatuur in fabrieken en werkplaatsen maken daar vaak standaard gebruik van krachtstroom. Hier zijn krachtstroom aansluitingen veel gangbaarder dan binnen de particuliere markt.

Met jarenlange ervaring in het aanleggen van krachtstroom is Veth Electro een specialist in het aansluiten van krachtstroom voor zowel de particuliere markt als de zakelijke markt. Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van complete krachtstroom circuits van de groepenkast tot de aarding tot de contactdozen.

Wanneer maakt u gebruik van krachtstroom in de meterkast?

Hieronder vind u enkele veelvoorkomende situaties waarbij Veth Electro in wordt geschakeld om krachtstroom aan te leggen:

De keuken

In veel gevallen is een krachtstroom aansluiting niet standaard aanwezig in een woning. Hier loopt u tegenaan wanneer u gebruik gaat maken van apparatuur die meer stroom nodig heeft dan de 230 volt die standaard beschikbaar is. Denk aan een fornuis-oven combinatie. In dat geval dient er in de meterkast een krachtstroom aansluiting aangelegd te worden en in de keuken de juiste stekkerdozen.

Elektrische auto’s

Een werkende krachtstroom aansluiting voor het opladen van elektrische auto’s

Tegenwoordig neemt met het toenemend aantal elektrische auto’s ook de vraag naar particuliere laadpalen sterk toe. Zeker wanneer er maar een beperkt aantal gemeentelijke laadpalen in de buurt aanwezig zijn komt het regelmatig voor dat er in de directe omgeving van de woning geen plaats meer is om elektrische auto’s te laden. Hierdoor kiezen steeds meer mensen voor een elektrische laadpaal op eigen grond. Hiermee bent u verzekerd van een laadmogelijkheid.

Bedrijven

Binnen de zakelijke markt is krachtstroom heel gangbaar. Veth Electro wordt zeer regelmatig ingeschakeld om binnen bedrijven complete elektrische installaties op krachtstroom aan te leggen.

Kosten voor het aanleggen van krachtstroom

De kosten voor het aanleggen van krachtstroom variëren en zijn afhankelijk van uw persoonlijke wensen en het benodigde werk. In overleg met u kijken we altijd naar de meest passende optie voor uw situatie en zorgen we ervoor dat de benodigde werkzaamheden en materialen optimaal zijn afgestemd op uw wensen en dat voor de laagste kosten.

Met onze jarenlange ervaring in het aanleggen van krachtstroom zijn wij in staat om snel en vakkundig elke gewenste krachtstroom situatie aan te leggen.

Veth Electro dé specialist voor het aanleggen van krachtstroom

Wilt u op de beste professionele en vakkundige wijze krachtstroom aan laten leggen in uw woning of bedrijf? Schakel dan Veth Electro snel in! In de regio Breda, Dongen, Etten-Leur, Gilze-Rijen, Kaatsheuvel, Oosterhout of Tilburg kunnen wij doorgaans binnen 24 uur langskomen om de situatie te beoordelen en uw wensen in kaart te brengen. Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.