Elektra aan laten leggen? Kies voor ervaring en professionaliteit!

Elektra aanleggen

Elektra aanleg door Veth Electro bij een nieuwbouw project

Het aanleggen van elektra is een klus die u om veiligheidsredenen het beste door een professional uit kan laten voeren. Elektra installatie is namelijk zeer storingsgevoelig en wanneer u niet precies weet waar u mee bezig bent is de kans op storingen of gevaarlijke situaties erg groot. Veth Electro helpt u graag bij het professioneel aansluiten van al uw elektra. 

Wanneer laat u uw elektra aansluiten?

Het aanleggen van elektriciteit kan uit zeer uiteenlopende werkzaamheden bestaan. Enkele veelvoorkomende werkzaamheden wanneer er nieuwe elektriciteit moet worden aangesloten is:

  • Het aansluiten van elektriciteitsschakelaars
  • Het installeren van een complete elektrische installatie in huis
  • Het trekken van nieuwe draden en aansluiten van stopcontacten
  • Het installeren van krachtstroom in huis of bedrijf
  • De installatie van zonnepanelen op uw dak

Naast deze veelvoorkomende werkzaamheden zijn er nog veel meer aansluitwerkzaamheden waar wij u graag bij adviseren en ondersteunen.

Wanneer kiest u ervoor om zelf elektriciteit aan te leggen?

Weet u precies waar u mee bezig bent of gaat het om zeer kleine standaard werkzaamheden, dan kunt u ervoor kiezen om elektriciteit zelf aan te leggen. In andere gevallen adviseren wij om elektra professioneel te laten aansluiten. Op deze manier voorkomt u grote risico’s op bijvoorbeeld brand of schade aan uw woning of bedrijf.

Veth Electro voor het aanleggen van al uw elektra

Bent u op zoek naar professioneel installatiebedrijf voor het aanleggen van elektra in de regio Breda, Dongen, Etten-Leur, Gilze-Rijen, Kaatsheuvel, Oosterhout of Tilburg? Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.